• Voor iedereen die mega veel zin heeft in gezelligheid en sociaal contact!
  • Menu

Social Friday wordt in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport georganiseerd door Stichting Join us. Samenwerkende partners zijn lokale uitvoerders die deelnemen aan Social Friday.

De organisatie van Social Friday kan geen enkele garantie geven ten aanzien van de omstandigheden, van welke aard dan ook, waaronder de Social Friday activiteiten op verschillende locaties plaatsvinden.

Voor de organisatie is een zorgvuldige omgang met de gegevens van bezoekers van Social Friday van groot belang. De organisatie verstrekt geen persoonsgegevens aan derden zonder je uitdrukkelijke toestemming. We sturen je aanmelding alleen door aan de lokale organisatie van de Social Friday activiteit waar jij je voor hebt aangemeld.

Tijdens Social Friday worden geen beelden van je gemaakt en gedeeld zonder dat je daar zelf toestemming voor geeft. Je leest hier alles over in het privacyreglement.

Het organiseren van, en deelnemen aan, een Social Friday activiteit is geheel en alleen op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele schade, verliezen of andere gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit het organiseren van, of deelnemen aan, een Social Friday activiteit.